LÉGTECHNIKAI RENDSZEREK TELJES KÖRŰ FELMÉRÉSE

Partnereink kérésére, igény szerint végzünk légszállítás meghatározást, ennek megfelelően az optimális szűrőfelület kalkulációját is, figyelembe véve az energia- és költségoptimalizálás lehetőségét.

A helyesen méretezett szűrőt a gép mérete, légáteresztő képessége és a belső levegő elvárt szintje határozza meg.

Javasoljuk, hogy a megfelelő rendszer és méretezés érdekében, a szűrők megrendelése előtt szakemberünkkel közösen mérjék fel az ingatlan légkezelő berendezéseit. A felmérés képezi a megrendelés alapját, ami ezáltal megkönnyíti és meggyorsítja nemcsak a szűrők megrendelését, hanem azok leszállítását, illetve cseréjét is.

LEVEGŐMINŐSÉG MEGHATÁROZÁSA

Ügyfeleink részére biztosítunk levegőminőség mérést is. Ennek részeként az általunk forgalmazott szűrők leválasztási hatékonyságáról jegyzőkönyvet állítunk ki, mely tartalmazza a szabvány szerinti elvárásokat, valamint azoknak a mért értékekkel (0,3 mikron és 10 mikron között) történő összehasonlítását.  Ezzel is biztosítjuk az általunk vállalt minőség teljesülését.

LÉGKEZELŐ BERENDEZÉSEK, FAN-COIL RENDSZEREK, LÉGSZŰRŐK CSERÉJE

Cégünk igény esetén vállalja a megrendelt szűrők szakszerű cseréjét, akár határidőre is!

A szűrők cseréjének időzítése függ a helyszínt meghatározó körülményektől, az általános porterheléstől, kívánt levegőminőségtől és a szűrő típusától. A nyomásveszteség nem ad megbízható adatokat a szűrőcsere szükségességéről, sem pedig a higiéniáról; a nyomásveszteség csupán a mérés pillanatának állapotáról tájékoztat.

Eltömítődött szűrő esetében az átáramló levegő mennyisége jelentősen lecsökken és megnő az ellenállás. Az elvárásoktól függően a szűrőket általában ajánlatos 3-6 havonként cserélni. Kétlépcsős szűrőrendszer esetében a durva szűrőket indokolt 3-6 havonként, a finom szűrőket pedig 6-12 havonként cserélni.

A LÉGKEZELŐK, VALAMINT A LEVEGŐ OLDALI HŐCSERÉLŐK, ÉS SZŰRŐHÁZAK VEGYSZERES TISZTÍTÁSA ÉS FERTŐTLENÍTÉSE

A légkezelő berendezések hőcserélő egységei, a működés során elkoszolódnak. Az elkoszolódás mértéke függ az alkalmazott szűrés technológiájától. Tapasztalataink szerint, az EN13779-nek megfelelően kiválasztott szűrés esetén a hőcserélők vegyszeres tisztítása 2 évente ajánlott. A vegyszeres tisztítás biztosítja a legoptimálisabb hőátadást valamint a levegő szabad áramlását a hűtési- fűtési kaloriferen keresztül.

LÉGTECHNIKAI BESZABÁLYOZÁS

Beszabályozás alkalmával, a teljes szellőző hálózat mérését elvégezzük. A  rendelkezésre álló tervdokumentáció alapján az ágakat a befúvási és elszívási oldalon az előírt értékekre állítjuk be.
 
A beszabályozásról jegyzőkönyvet készítünk és adunk át a megrendelőnek.

MEGBÍZHATÓ, PONTOS SZÁLLÍTÁS HATÁRIDŐRE

Ügyfeleink egyik legfontosabb elvárása, hogy a megrendelt szűrőket megfelelő időben a megfelelő helyre szállítsuk le. Színvonalas rendelési és szállítási rendszerünk garantálja, hogy ügyfeleink a kívánt időben kapják meg a termékeket.

A szállítási határidők termékcsoportonként eltérőek. Zsákos szűrők esetében 14-20 munkanap, HEPA-Kompakt szűrőnél a raktárkészlet függvényében, maxmimálisan 8 hét. Vidéki partnereink rendeléseit futárszolgálat segítségével juttatjuk el a megadott szállítási címre.

HASZNÁLTSZŰRŐ ELSZÁLLÍTÁS

Cégünk 2009 óta folyamatosan végez elszállítást a KÖZÉP- DUNA- VÖLGYI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS VÍZFELÜGYELŐSÉG által kiadott EWC 15 02 03-as kódszám alatt.

Minden évben lejelentjük a partnereink által termelt hulladékot, azonosítva a KÜJ, KTJ szám alapján. Jelenleg érvényes engedélyszámunk, KTVF: 11296-18/2015

FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

A cég indulása óta rendelkezünk a tevékenységünknek megfelelő teljes körű felelősségbiztosítással. 2012-ben kiegészült a biztosításunk, követve a hatósági elvárásokat,környezetvédelmi biztosítással is. Ennek megfelelően éves szinten 50.000.000.- Ft az esetleges káresemények fedezete.